Våre medarbeidere

 • June Arlen Eggesbø Lundeby
  June Arlen Eggesbø Lundeby Eier og daglig leder

  Jeg har jobbet i reiseliv siden jeg var 18 år. Jeg kommer fra Sunnmøre, fra en liten kommune som heter Herøy – langt ut i havgapet.

  I 2001 startet jeg å jobbe i USA Spesialisten og har etter hvert også blitt eier. Og nå har vi vår nye satsning World Tours, som skal ta for seg resten av verden.
  Jeg stortrives i denne bransjen og elsker å reise og oppdage både nye og gamle destinasjoner.

  Men jeg har mye mer å oppleve på reisefronten i denne fargerike og spennende verden vi bor i. Noen av mine favoritter er Barcelona, Sør Afrika, Aspen, Key West, Washington, New York, cruise…

 • Annette Yssen
  Annette Yssen Senior reisekonsulent

  Startet min karriere i reiseliv med hotellfagskole i München og etterpå på turistinformasjonen i Oslo. Men etter at jeg jobbet i reisebyrå på Manhattan 1997-1999, har jeg solgt hovedsakelig reiser til USA i Oslo.

  Har vært heldig og reist mye i USA gjennom jobb, men mangler fremdeles noen få stater. Jeg vært på flere bilferier i USA, selv om jeg fremdeles ikke har førerkort. Så alt er mulig! Har også god kjennskap til Canada, vestlige Europa, Karibien, Mexico, Mellom-America, Vietnam og cruise i hele verden.

 • Silje Ringen
  Silje Ringen PROSJEKTLEDER FIRMAREISER / GRUPPEREISER

  Jeg har jobbet i  USA Spesialisten i 14 år! Bildet er fra mine første år når vi holdt til på Fridtjof Nansens Plass, bak Rådhuset.

  Jeg er 37 år og kommer fra et lite sted utenfor Molde, men har bodd i Oslo siden jeg var 18 år.
  Min samboer og meg fikk lille prinsen Jacob for litt over 2 år siden – elsker å være mamma til denne lille gutten.

  Jeg trives veldig godt i denne bransjen, den er både interessant, utfordrende og ikke minst kjemegøy!
  Favoritten i USA er helt umulig å velge, men cruise i Karibien komninert med deilige dager i Miami er aldri feil!

 • Ivar Fernandez Jensen
  Ivar Fernandez Jensen SALGSDIREKTØR FIRMAREISER / GRUPPEREISER

  Jeg kom inn i reiselivsbransjen i 2007 etter fullført bachelor i reiseliv, og Master i Management in Event Management fra UTS i Sydney. Da startet jeg som gruppekoordinator på Royal Caribbean Cruiselines’ nordiske hovedkontor på Lilleaker. Etter dette har jeg vært innom SeaDream Yacht Club, og har drevet et byråkontor.

  Man kan vel si at jeg er relativt miljøskadet når det kommer til cruise. Hver anledning jeg har, tilbringes på et cruiseskip. Jeg reiser ofte som reiseleder på våre egne skreddersydde cruiseturer med grupper. Rollen som reiseleder gir meg utrolig mye og jeg er så heldig å møte mange spennende mennesker.

  Jeg kommer fra en liten øy ved innseilingen til Nordkapp i Finnmark, og helt siden barndommen har disse fantastiske skipene fasinert meg. En dag skulle jeg om bord, og nå har det blitt nesten 70 cruise rundt om i verden.

  Andre destinasjoner som har gitt meg fantastiske reiseminner er Cuba, Australia, India og Sør Korea.

 • Emilie Seines
  Emilie Seines Senior reisekonsulent / Webansvarlig

  Jeg er har jobbet i USA Spesialisten siden 2007 og i reiseliv siden 2005. Før det var jeg ute og reiste i en periode over to år og fikk opplevd mye av forskjellige steder i verden som backpacker.

  Jeg har alltid elsket å reise. Som 20-åring dro jeg til USA og bodde i Boston 1 år, og har siden reist mye til USA.

  På reise er jeg opptatt av å oppleve mest mulig som severdigheter, lokalbefolkningen, å spise god mat, en fin strand med mulighet for snorkling eller dykking er ikke feil.

  Høsten 2015 dro jeg alene på tur rundt i Sør-Amerika i 3 måneder og besøkte Colombia, Peru, Brasil, Ecuador, Argentina, Uruguay.

  Har og så vært i og har god kjennskap til Thailand, Nepal, Singapore, Kenya, Zanzibar, Canada, Australia, New Zealand, Fiji, Dubai, Cuba og flere øyer i Karibien. Har vært i flere av de største og mest kjente byene i Europa, men da oftest på korte turer. Så og si hele familien min migrerer til Gran Kanaria om vinteren, så feirer som regel jul eller påske der.

 • Frid Brune Nordheim
  Frid Brune Nordheim Senior reisekonsulent

  Jeg har jobbet i reiseliv siden 1999. Utenom jobb er jeg kone og mor til 2 jenter. Jeg er også sanger og jobber utøvende med dette i forskjellige band når jeg ikke er på jobb hos USA Spesialisten.

  Jeg er heldig og har reist en del i mitt liv. Jeg har blant annet bodd i Etiopia i 2 år, vært i Sør Afrika, Mauritius og svippa innom Kenya og Egypt i Afrika. Jeg har også vært i Thailand og Dubai og kjapt innom Hong Kong og Goa i Asia. Jeg har reist rundt omkring i store deler av Europa både til lands, vanns og via lufta og selvfølgelig flere steder i USA, Karibien og Mexico.

  Jeg liker veldig godt ferier hvor jeg kan blande by-opplevelser, gjerne med musikk involvert, med strand og avslapping.

  Neste drømmetur med:
  – mannen må bli New York og så cruise med Celebrity eller kanskje til og med Seadream.
  – familien må bli San Francisco og så videre over til Hawaii eller en tur til Mauritius eller Thailand og Railey Beach.
  – vennegjengen må bli musikk-roadtrip med New York, Nashville, Memphis, Jackson, New Orleans, Austin og Chicago.