Våre medarbeidere

 • June Arlen Eggesbø Lundeby
  June Arlen Eggesbø Lundeby Eier og daglig leder

  Jeg har jobbet i reiseliv siden jeg var 18 år. Jeg kommer fra Sunnmøre, fra en liten kommune som heter Herøy – langt ut i havgapet.

  I 2001 startet jeg å jobbe i USA Spesialisten og har etter hvert også blitt eier. Og nå har vi vår nye satsning World Tours, som skal ta for seg resten av verden.
  Jeg stortrives i denne bransjen og elsker å reise og oppdage både nye og gamle destinasjoner.

  Men jeg har mye mer å oppleve på reisefronten i denne fargerike og spennende verden vi bor i. Noen av mine favoritter er Barcelona, Sør Afrika, Aspen, Key West, Washington, New York, cruise…

 • Annette Yssen
  Annette Yssen Senior Project Manager

  Startet min karriere i reiseliv med hotellfagskole i München og etterpå på turistinformasjonen i Oslo. Men etter at jeg jobbet i reisebyrå på Manhattan 1997-1999, har jeg solgt hovedsakelig reiser til USA i Oslo.

  Har vært heldig og reist mye i USA gjennom jobb, men mangler fremdeles noen få stater. Jeg vært på flere bilferier i USA, selv om jeg fremdeles ikke har førerkort. Så alt er mulig! Har også god kjennskap til Canada, vestlige Europa, Karibien, Mexico, Mellom-America, Vietnam og cruise i hele verden.

 • Emilie Seines
  Emilie Seines Senior Project Manager / Webansvarlig

  Jeg er har jobbet i USA Spesialisten siden 2007 og i reiseliv siden 2005. Før det var jeg ute og reiste i en periode over to år og fikk opplevd mye av forskjellige steder i verden som backpacker.

  Jeg har alltid elsket å reise. Som 20-åring dro jeg til USA og bodde i Boston 1 år, og har siden reist mye til USA.

  På reise er jeg opptatt av å oppleve mest mulig som severdigheter, lokalbefolkningen, å spise god mat, en fin strand med mulighet for snorkling eller dykking er ikke feil.

  Høsten 2015 dro jeg alene på tur rundt i Sør-Amerika i 3 måneder og besøkte Colombia, Peru, Brasil, Ecuador, Argentina og Uruguay.

  Har og så vært i og har god kjennskap til Thailand, Nepal, Singapore, Kenya, Zanzibar, Canada, Australia, New Zealand, Fiji, Dubai, Cuba og flere øyer i Karibien. Har vært i flere av de største og mest kjente byene i Europa, men da oftest på korte turer. Så og si hele familien min migrerer til Gran Kanaria om vinteren, så feirer som regel jul eller påske der.

 • Frid Brune Nordheim
  Frid Brune Nordheim Senior Project Manager

  Jeg har jobbet i reiseliv siden 1999. Utenom jobb er jeg kone og mor til 2 jenter. Jeg er også sanger og jobber utøvende med dette i forskjellige band når jeg ikke er på jobb hos USA Spesialisten.

  Jeg er heldig og har reist en del i mitt liv. Jeg har blant annet bodd i Etiopia i 2 år, vært i Sør Afrika, Mauritius og svippa innom Kenya og Egypt i Afrika. Jeg har også vært i Thailand og Dubai og kjapt innom Hong Kong og Goa i Asia. Jeg har reist rundt omkring i store deler av Europa både til lands, vanns og via lufta og selvfølgelig flere steder i USA, Karibien og Mexico.

  Jeg liker veldig godt ferier hvor jeg kan blande by-opplevelser, gjerne med musikk involvert, med strand og avslapping.

  Neste drømmetur med:
  – mannen må bli New York og så cruise med Celebrity eller kanskje til og med Seadream.
  – familien må bli San Francisco og så videre over til Hawaii eller en tur til Mauritius eller Thailand og Railey Beach.
  – vennegjengen må bli musikk-roadtrip med New York, Nashville, Memphis, Jackson, New Orleans, Austin og Chicago.

 • Heidi Nicolaysen
  Heidi Nicolaysen Project Manager

  Jeg er mor til to viltre gutter. Foruten familien er jeg opptatt av god mat, kaker og selvfølgelig å reise.
  Jeg startet i reiselivet i 2010 i charterbransjen. Foruten x antall reiser rundt Middelhavet er det flere reiser som har satt sine spor:
  Bryllup på en vingård i Stellenbosch utenfor Cape Town i Sør Afrika.
  Spist nydelig krabbe på indisk vis i Mumbai.
  Opplevd Iguazu falls på nært hold både fra Argentina og Brasil.
  Helikoptertur på bryllupsreisen til Fiji.
  Bildet er for øvrig fra min siste tur til USA, hvor jeg var i Boston og fikk utforsket denne flotte byen samt andre deler av New England – Kan anbefales.
  Alltid klar for en ny reise og en ny og spennende destinasjon!

 • Ragni Iversen
  Ragni Iversen Project Manager

  For to år siden valgte jeg å si opp jobben min etter syv år, rett og slett for å følge drømmen om å jobbe innen reiseliv.
  En av mine største gleder i livet er å pakke kofferten og sette meg på et fly for å utforske nye steder, og kunne inspirere andre til å gjøre det samme.
  Det jeg liker best med å reise er å oppleve nye steder og menneskene som lever der. Det er utrolig givende å få et innblikk i hvordan de lever og oppleve en helt annen kultur.
  I løpet av min oppvekst har jeg reist mye i Norge, og begynte å reise til utlandet da jeg var 18 år. Siden den gang har jeg blitt bitt av basillen og reist mer og mer.
  En av mine beste og mest minnerike opplevelser, og uten tvil største prestasjon har vært å rappellere ned Table Mountain i Cape Town, Sør Afrika.
  Min drømme destinasjon i USA er Texas!