Thailand

Smilets land, et fantastisk land å feriere i. Her får du virkelig valuta for pengene. Thai folket er hyggelig, gjestfrie, nysgjerrig og snille. Den thailandske maten er fantastisk og det skal mye til for at du ikke finner en eller flere favorittretter fra det thailandske kjøkken. Her finnes alt fra enkle bungalows til luksushotell i særklasse. Thailand er også et enkelt land å reise rundt i, det finnes alltid et reisebyrå som fikser transport til hvor du måtte ønske det, også dette til en rimelig penge. Strendene minner om paradis, landskapet er frodig med tropiske skog og de særegne fjelltoppformasjoner. Lei en longtailbåter for dagen og dra på tur til små vakre ubebodde øyer, ta med snorkel utstyr og opplev det fargerike dyrelivet under vann! I de større byene er det flust med vakre buddhistiske tempel som kan besøkes og mye historie. Ønsker du få sydd deg en dress eller en ny kjole er Thailand stedet.

Vi må nevene at det normalt er regnsesongen i Thailand i perioden mellom juli og oktober. Med regnsesong vil det si at det da kommer noen kraftige regnskyll noen timer eller kortere, for så å klarne opp med varmt vær, eller omvendt. Dette varierer også litt fra hvor du er i Thailand, så gjør gjerne et søk på det stede du ønsker å reise til!

Vi har lang erfaring med reiser til Thailand, vi har alle reist mye og kan gi våre anbefalinger, tips og råd på hvor man skal, bør gjøre og se.
Mulighetene og alternativene er veldig mange og for alle, om man reiser alene, som par, familien eller i en gruppe.

Ta kontakt for tilbud – vi skreddersyr alle reiser, slik at du får akkurat det du ønsker!

Aktuelle tilbud til Thailand