Sri Lanka

Opplev vakre Sri Lanka, en perle i Det Indiske Hav, kun 50 km sør for India. Her kan du kombiner sol og bad med fantastisk god og velsmakende mat, imponerende kultur og uforglemmelige utflukter. Ønsker du et annerledes land med stor gjestfrihet er Sri Lanka et godt valg. Ikke mist er det rimelig å feriere på Sri Lanka. Syd i landet finner du et vakkert kuppert landskap med fantastiske strender langs med kysten. I nord finner du store sletter og høye fjell dekket med teplantasjer. Det er enkelt å reise rundt i landet og de fleste byene er tilknyttet tog som går i mellom de vakre landskapene og er en opplevelse i seg selv.

Man kan reise til Sri Lanka året rundt, men det er både tørke- og regntid så man bør ta det med i betraktning av hvor man skal reise til hvilken tid. Ved kysten ligger temperaturene mellom 25 til 35 grader året rundt. I høylandet og i fjellene er temperaturen lavere med ca. 15 til 20 grader om kvelden vil du nok trenge litt mer klær. Skal du på safaritur tidlig om morgen er det også greit med litt varme klær. Tørke- og regntiden varierer fra hvor du befinner deg på øya. Fra mai til august er det regntid på øyas sørvestlige del og tørketiden er fra desember til mars. Fra oktober til januar vil det regne litt på den nordlige og østlige del av øya og den tørre sesongen er fra mai til september. Men det kan forekomme typiske tropiske regnskyll året rundt. Været er vanligvis nydelig etterpå – luften er renset og helt klar.

Vi kan tilby luksuriøse boutique hotell på sørvest kysten av Sri Lanka. Det er alt fra kolonial herregårds hotell beliggende i kulturby til romantiske tilbaketrukket all-suite hotell rett på stranden. Her får du fantastiske spa behandlinger som en perfekt start på ferien med luksuriøse produkter for herlige massasje til å stresse ned med! Maten er utsøkt og du kan nyte alt fra tradisjonell lokal mat til kontinental, italiensk eller japansk. Her får du mase luksus for pengene.

Mulighetene og alternativene er veldig mange og for alle, om man reiser alene, som par, familien eller i en gruppe.

Ta kontakt for tilbud – vi skreddersyr alle reiser, slik at du får akkurat det du ønsker!

Aktuelle tilbud til Sri Lanka