Aktuelle tilbud til Sør-Amerika

Opplev Sør-Amerika med World Tours

World Tours tilbyr blant annet gruppereiser til Sør-Amerika. Her får du et ferdig opplegg med norsk reiseleder og engelsktalende guider. Vi tilrettelegger alt slik at du får oppleve de beste severdighetene og kose deg på ferien. Hvis du foretrekker å feriere på egenhånd, er vi selvfølgelig behjelpelig med å skreddersy en reise for deg.

Sør Amerika er et stort kontinent med totalt 371 millioner innbyggere. Kontinentet strekker seg fra Colombia i nord og nesten til Antarktis i sør. Hovedspråket er spansk i de fleste land, bortsett fra i Brasil hvor språket er portugisisk. Det er store klimatiske variasjoner, fra regnskog og tropisk varme i nordlige halvdel, til mer nordisk klima jo lenger sør du kommer.

Sør-Amerika er utrolig spennende og har mye å by på; God mat, rytmer, natur, kultur og historie for å nevne noe. Hva med en tur i til Argentina for å oppleve tangoens hjemby Buenos Aires? Spise argentinsk biff og drikke nydelig vin i verdensklasse? Besøke berømte Machu Picchu i Peru? Oppleve eksotisk dyreliv på nært hold på Galapagosøyene i Ecuador eller besøke en indianerstamme langs Amazonas i Brasil? Her finnes noe for en hver smak.

Over presenterer vi noen av våre reiser til Sør-Amerika. Kontakt oss for flere alternativer vi skreddersyr etter ønske og behov.