Royal Caribbean

Cruise med Royal Caribbean
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med Royal Caribbean finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

Royal Caribbean sier om seg selv…
Royal Caribbean International er en global merkevare med 22 fantastiske skip. Vi seiler til mer enn 270 destinasjoner, i 72 land og på seks kontinenter. Royal Caribbean gir deg en førsteklasses ferie med et bredt spekter av unike fasiliteter og topp underholdning. Rederiet har i mer enn 40 år gitt sine gjester de mest innovative
cruiseskip, spennende ruter til populære reisemål og den verdenskjente og vennlige “Gold Anchor Service”. Royal Caribbean har vunnet reiselivsbransjens prisutdeling, Grand Travel Award, de siste 18. årene.

Royal Caribbean har vært først ute med mye;
• Klatrevegg, skøytebane og Royal Promenade (Voyager-klasseskip, 1999),
• FlowRider (surfesimulator), H2OZone vannland, fritthengende boblebad, en boksering i full størrelse og presidentsuiten som kan ta opptil 14 personer (Freedom of the Seas, 2006)
• Oasis of the Seas (2009), verdens største cruiseskip med 16 dekk, 2.700 lugarer og kapasitet til 5.400 gjester i dobbeltrom. Oasis of the Seas var det første skipet som inneholdt syv forskjellige temaområder, inkludert Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, basseng- og sportsområde, Vitality at Sea Spa og Fitnessenter, Entertainment Place og Youth Zone.

Våre reisekonsulenter mener:
Royal Caribbean har verdens største flåte av cruiseskip. De tilbyr en imponerende bredde av både fasiliteter og reiseruter og er derfor godt egnet for alle aldersgrupper. Tilbudet for barnefamilier er meget bra, og både voksne og barn har dermed mulighet til å ha ferie på egne premisser. Adventure Ocean og Teen Center er et tilbud for barn og unge som er inndelt i syv aldersgrupper. Tenåringer har egne møtesteder og egen nattklubb. Det er også stor bredde av tilbud for voksne. Man kan bli med på kurs, forelesninger, utflukter, boltre seg med fysiske aktiviteter og slappe av ved bassengkanten eller i spa-avdelingen.

Passer spesielt godt for: Familier, par og enkeltpersoner.

Antall skip: 22

Kapasitet: Fra 2000 til ca 5400 passasjerer

Seiler til: …mer enn 270 destinasjoner i store deler av verden, bl.a.;
Karibien, Alaska, Sør-Amerika, Mexico, Middelhavet, Asia og Nord-Europa.

Aktuelle tilbud med Royal Caribbean