Aktuelle pakketilbud

Mexico

Farger, rytmer, eksotisk kultur, fascinerende historie, luksus og enkelhet, frodig regnskog, millionbyer turkis hav og idylliske strender…Mexico er ett land av kontraster.
Mexico byr som man ser på det meste og en reise hit kan være alt fra kun late dager på en fantastisk strand, kun opplevelser fra morgen til kveld, eller kanskje en kombinasjon for den som ønsker det.

I de områdene som vi nordmenn flest velger å reise til er det nok strand og sol som står øverst på lista. Men for de som ønsker noen dager som fylles med aktiviteter, så har man alt fra svømme med delfiner, zip-lining, båtturer, dykking, snorkling, besøk til arkeologiske steder og mye mer.

Litt om de ulike stedene:

Canun – er vel det mest kjente feriesteder for oss nordmenn i Mexico, her er det mer liv og røre men man kan også trekke seg rolig tilbake på en spa/all inclusive resort og nyte late dager med sol, strand og gode behandlinger.

Playa del Carmen – nydelig og sjarmerende sted som har fantastiske korallstrender og severdigheter i verdensklasse. Her opplever man en herlig blanding av feriegjester og lokalbefolkning.

Tulum – mayaruiner og en av verdens flotteste strender. Tulum ligger noen kilometer sør for Playa del Carmen.

Isla Mujeres – ett karibisk paradis! Her finner man fantastiske strender, gode snorkel og dykke muligheter.

Puerto Morelos – er et stille og rolig sted, hvor man anbefales å reise om man kun vil nyte late dager og ikke gjøre noe som helst!

Cozumel – nydelige strender, god mat og god stemning! For deg som ønsker en skikkelig avslappet ferie.

Cabo San Lucas – en by I den meksikanske delstaten Baja California Sur. Her møter Californiabukta Stillehavet. Byen har en sjarme over seg og her er det vel stor sjanse for å møte en kjendis eller to… Her finner man utallige strand aktiviteter, hesteridning og et stykke utenfor byen også fantastisk natur som vil imponere deg like mye som nattklubben kvelden før…!