Alle våre gruppereiser

Gruppereiser

Over finner du våre påmeldingsturer, vi hjelper deg også å sette sammen gruppetur etter ønske og behov!

Vi skreddersyr alle grupper etter dine behov og ønsker, la oss hjelpe deg med din neste reise og arrangement!

Gruppereise er når man er 10 eller flere som reiser sammen. Skal storfamilien på ferie sammen? Vennegjengen skal på tur? Skal ditt firma på en blå-tur, belønningstur, konferanse, julebord…? Eller ønsker du å være med en gruppe på tur, med norsk reiseleder?

Vi kan hjelpe deg med dette!

Våre gruppereiser for privat personer, såkalte påmeldingsturer, tilbys i hele verden – på land og til sjøs. Slike turer kan være alt fra en reise til Champagne i Frankrike, Praha og bade i øl, skiskytter VM, yogatur til India eller treningstur til Island. Alt er mulig!

Vi er også spesialiserte på cruisereiser for grupper, alltid med norsk reiseleder. Seilinger vi velger er spesialseilinger som skipet gjør en eller få ganger i løpet av en sesong. Vi skreddersyr våre egne utflukter slik at du får oppleve noe unikt og annerledes enn det som vanligvis tilbys. Vi har egne busser og spiser på nøye utvalgte lokale restauranter. Men det gis også rom for egentid, der man selv bestemmer hva man vil gjøre.

Vi tilbyr også firmaturer av ulik art, det kan være både i Norge og i utlandet. Hva med en Gatsby-tema basert middag og kveld i Marbella, eller en team-building tur til Norefjell…vi fikser det meste!

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Se våre tidligere gruppereiser