Cruise Kina, Taiwan & Vietnam i høst
med Dimond Princess

De mange aktivitetene om bord på skipene våre er utarbeidet for å stimulere, lære opp, underholde, inspirere og svette – men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Du kan være sikker på at vi vil gjøre vårt aller beste for å dekke alle behov. Dette skipet er lastet fullt med morsomme ting du kan gjøre, fra kunstauksjon til virtuell golf.

Våre Princess-kokker er ekte kulinariske kunstnere som insisterer på å servere det aller fineste cuisine – og det merker du. Hele flåten vår har blitt opptatt i det prestisjetunge gastronomiske samfunnet Chaîne des Rôtisseurs. Kjøkkensjefenes menyer er kreative, og det du kan velge mellom endres hver dag. Kombiner det med upåklagelig service, og du vil oppleve en uforglemmelig gourmetopplevelse.

Det er å underdrive å si at nattelivet om bord er underholdende. Våre artister er erfarne fagfolk, og deres forestillinger er av samme kaliber som det du kan se på Broadway. Våre teaterproduksjoner, salongforestillinger, filmer og kasinoaktiviteter er bare noen av det som er gøy ombord.

Småbarn og tenåringer har sin egen form for moro og sitt eget sted å gå ut på våre skip. Våre ungdoms- og tenåringssentre er fullt utstyrt med alt fra de nyeste videospillene og filmene til kunst og håndverk, bordfotball, brettspill og jukebokser. Og for de minste arrangeres det aktiviteter, f.eks. barnekaraoke, pizzapartyer, pyjamaskvelder og mye mer.

Reiserute: 
Reiserute:
15. okt Tokyo (Yokohama), Japan
16. okt Til sjøs
17. okt Kagoshima, Japan
18. okt Til sjøs
19. okt Xiamen
20. okt Til sjøs
21. okt Da Nang/Hue (Chan May),Vietnam
22. okt Halong Bay/Hanoi (Cai Lan), Vietnam
23. okt Til sjøs
24. okt Hong Kong
25. okt Til sjøs
26. okt Taipei (Keelung)
27. okt Okinawa, Japan
28. okt Til sjøs
29. okt Til sjøs
30. okt Tokyo (Yokohama), Japan

 • 15 NETTER I DBL. LUGAR PR PERS.
  Fra13 160
  • Pris inkluderer:
  • 15 netter cruise
  • Skatter og avgifter
  • Alle måltider ombord
  • Underholdning ombord
  • Div. aktiviteter ombord
  • 15. oktober 2019
Klikk her for tilbud

Ring oss på  22 34 06 00
Fyll ut skjema nedenfor for tilbud på mail – vi skreddersyr alle tilbud etter ønske.