Celebrity Cruises

Cruise med Celebrity Cruises
For enkelthets skyld har vi organisert cruisene fra alle rederiene i områder. Eksempler på cruise med Celebrity finner du ved å benytte linkene i menyen til venstre. Kontakt oss gjerne for tilbud og nærmere informasjon.

Celebrity Cruises sier om seg selv…
Vi viser deg verden på en unik måte. La deg inspirere på et av kursene eller foredragene om bord, eller bare skjem deg bort med mat og service i toppklasse. Dette er noe som Celebrity Cruises er kjent for. Ombord er det høyt nivå av personlig service, prisbelønnet kjøkken, verdensberømte fasiliteter og flotte lugarer. Ombord lever man etter mottoet ”exceed expectations” som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt.

Vår moderne skipsflåte består av 11 skip i forskjellige størrelser. Skipene tar mellom 100 – 3000 passasjerer. Ombord tilbys mange ulike miljøer. tilpasset forskjellige ønskemål, som ellers er en begrensning på mindre skip. Det er mye å gjøre ombord på Celebrity Cruises, dagene kan fylles med ulike sportsgrener, treningsstudio, spa, quiz, konkurranser, temakvelder og mye mer. Det er også mulig og høre på forelesninger, gå på auksjon eller i handlegatene, kose dere på show i teateret, prøve lykken i kasinoet eller nyte en drink i baren. De nye skipene i Solstice-klassen er unike og utrolig lekre. Her tilbys også Aqua Class hvor gjestene har lugarer i tilknytning til SPA avdelingen og med enkelte produkter inkludert, i tillegg har de en egen restaurant BLU.

Celebrity Xpedition
Celebrity tilbyr helt unike cruise til de vernede Galapagosøyene med Xpedition – et skip rederiet omtaler som en ”mega yacht”. Skipet har kun kapasitet til 98 gjester og det finnes ingen innvendige lugarer. Ombord kan du slappe på Sunrise dekk med Hot tub og lekre fellesområder, nyte utsøkte retter i hyggelige Darwins Restaurant, ta en forfriskning i Discovery Lounge eller Blue Finch Bar. Øye for detaljer gir cruiseopplevelsen et ekstra snev av luksus. Dessuten er marinbiologer og andre eksperter med på utflukter og bidrar med imponerende kunnskap om dyreliv, geografiske særegenheter og historie.

Våre reisekonsulenter mener:
Celebrity Cruises har mottatt mange priser og skårer høyt i vurderinger og avstemninger – med god grunn. Celebrity legger meget stor vekt på personlig service. Ombord finnes det en ansatt for hver tredje gjest. Her har man også god plass. Fellesområdene er organisert på en slik måte at skipene virker intime. Innredningen er moderne og smakfull. Celebrity Cruises har også et stort antall balkonglugarer, og det er ofte mulig å bestille balkonglugar til gode priser..

Passer spesielt godt for: Deg som setter pris på litt ekstra.

Antall skip: 11

Kapasitet: Fra 98 til ca 3000 passasjerer

Seiler til: Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada/New England, Australia og New Zealand, Hawaii, Europa, Galapagos, Karibien, Panamakanalen og Sør Amerika.

Aktuelle tilbud med Celebrity Cruises