ASIA – REGLER OG INFO OM INNREISE

India: Du må ordne med visum gjennom Indias ambassade i Oslo hvis du skal til India. Du kan da oppholde deg i India i inntil tre måneder. Sørg for å ordne med visum i god til før avreise, minst  34, og minimum 4, dager før ankomst til India. Mer info finner du her.

Thailand: Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager dersom man ankommer med fly. Et slikt opphold kan forlenges én gang for 30 nye dager hos lokale immigrasjonsmyndigheter. Mer info finner du her.

Indonesia: Nordmenn kan reise visumfritt til Indonesia, forutsatt at innreise og utreise finner sted på en av flyplassene eller havnene som har passkontroll godkjent for dette (dette gjelder de fleste flyplasser, herunder Jakarta og Bali). Krav for visumfri innreise er at passet er gyldig i minimum seks måneder, og at man kan vise returbillett. Visumfrie besøk er begrenset til opphold i 30 dager og kan ikke forlenges. Se informasjon hos indonesiske immigrasjonsmyndigheter. Mer info finner du her.

Sri Lanka: Norske borgere trenger visum for reiser til Sri Lanka. For turistvisum er det mulig å søke online via Sri Lankas Electronic Travel Authority (ETA). Visum gis normalt for 30 dager. Pass må være gyldig i mer enn seks måneder etter planlagt utreisedato. Mer info finner du her.

For mer info om innreise til de øvrige land kan du gå inn på UDs reiseinformasjon her.

NB! Gjør oppmerksom på at det er ditt eget ansvar og ha alle papirer og vaksiner i orden på reisen! – endringer kan skje så du må sjekke hva som gjelder for din reise.